Bienvenidos a mi rincón

espero que podamos compartir buenos momentos comentando nuestras aficionescone

cone

Dejad vuestras opiniones

Dejad vuestras opiniones
PARA POSTEAR, ESCRIBID LA PALABRA DEL RECUADRO Y PONED ANÓNIMO, NO HACE FALTA INSCRIBIROS PARA COMENTAR CUALQUIER COSA QUE OS APETEZCA. Pues eso, que me dejeis el blog lleno de comentarios, sino sus comerá el bicho este jejejeje. NO OS OLVIDEIS DE MIRAR LAS ENTRADAS ANTIGUAS. Besitos.

19 dic. 2008

I SALÓN DEL MANGA EN PALMA 6/7/8 DE FEBRERO

03/02/09 CANCELACIÓN:
Chibisland cancelat
jmi 07 Febrer, 2009 14:48
Des de Norma Còmics que vàrem intentar participar en el suposat Salón de Manga volem deixar clars un parell de punts:
Norma Còmics NO ha participat en l´organització del Salón de Manga, simplement s´ha limitat a col.lobar venent entrades des de les llibreries.
El temps no va esser el causant de la cancel.lació, va esser el detonant que mostrà una total desorganització per part de l´Associació Saiki.
Fonts tècniques del Palma Arena asseguraren davant dels organitzadors que s´els havia avisat de fins on arribaria l´aigua en cas de pluja. Aquesta indicació NO fou respetada pels organitzadors ocasionant pèrdues econòmiques, a les llibreries mallorquines partipants, superiors als 8.000¬.
No es pot pretendre anomar Saló de Manga a unes simples i petites jornades, confonent i enganat al públic en general (i stands)interessat en assistir-hi.
Norma Còmics, implicada de forma activa en esdeveniments com la Fireta de llibres i tebeos vell o la Fira de Còmic Nostrum, ha considerat deixar clar la seva NO PARTICIPACIÓ en l ´oganització del Salón de Manga, degut a la confusió que ha fet que moltes persones pensin que Norma Còmics hi està darrera.
Tots els que vàren comprar les entrades a Norma Còmics, li seran tornats els imports corresponents en dues setmanes. Nomès hauràn de venir amb el comprovant de l ´entrada.
una triste salutació!!

http://www.universdelcomic.com/post/65142
******************************************************02/02/09 Buenas, informaros que se celebra un salón del manga en Palma, podéis verlo aquí: http://www.universdelcomic.com/post/64703
http://www.chibisland.com/
lugar: Palma Arena
Mediante autobuses de linea, números 16, 19 y 29
Dirección: Calle Uruguay, 07010, Palma de Mallorca
Precio: 2eur 1 día 5eur 3 días
Calendario
Viernes 6 de Febrero:
Apertura a centros escolares 9:00h
Apertura al publico 16:00h
Cierre 22:30h
Sábado 7 de Febrero:
Apertura al publico 10:00h
Cierre 22:30h
Domingo 8 de Febrero:
Apertura al publico 10:00h
Cierre 16:00h
Habrá actividades, talleres, exposiciones, conferencias, zona de videojuegos, stands, concursos,...
Besitos

No hay comentarios:

Publicar un comentario